De tijdlijn

Dit is jouw absolute houvast voor een correct beheer van je polis.

De tijdlijn hieronder vat het beheer van jouw kredietverzekeringspolis samen. We hebben als voorbeeld de betalingsvoorwaarden op 30 dagen gezet. Jouw betalingsvoorwaarden kunnen 60 of 90 dagen, of meer, bedragen maar mogen de maximale krediettermijn voorzien in de specifieke voorwaarden van jouw polisoverzicht niet overschrijden.

tijdlijn-NL
Klik op de tijdlijn om deze te vergroten

In deze video bespreekt An de verschillende uit te voeren acties aan de hand van de tijdlijn.

tijdlijn-thumb

knop-feedback-gr
Zo verbeteren we samen jouw Customer Portal

Blader door de Praktische Gids

previous-page2next-page2